Praktijkmanagement

 

Waar liggen de verbeterkansen als je naar het NZA rapport kijkt?

Alexander Tolmeijer - 20 mei 2015

BOT-sessie: Alleen voor tandartsen die meer willen weten...

woensdagavond  9 september nog inschrijvingen mogelijk


Klik hier om u in te schrijven
 

Dentiva nodigt u uit - op woensdagavond 9 september- voor de

BenenOpTafel - sessie over de resultaten van het kostenonderzoek van de NZA. Tijdens deze avond analyseren we de uitkomsten van het kostenonderzoek met een klein groepje tandartsen. Vergelijk uw praktijk met de uitkomsten van de NZA om te achterhalen wat dit voor uw praktijk gaat betekenen en waar u zou kunnen verbeteren.

Vergelijk uw praktijk

Deze actuele sessie organiseren we op woensdagavond 9 september en zal plaats vinden in Hotel Breukelen. Stuur ons een mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. als u hierin geinteresseerd bent.

Uw inbreng

Ter voorbereiding op deze BenenOpTafel-sessie vragen wij u een aantal gegevens van uw praktijk aan te leveren, zodat wij hier met elkaar naar kunnen kijken. 

Deelname kosten bedragen slechts € 95 per persoon.

"Voor mij een bijzonder leerzame avond waar je in klein gezelschap praktijkvoering bespreekt en aan de hand van statistiek inzicht krijgt in waarin praktijken verschillen en daar je voordeel mee kunt doen.”
Cas van Gemert, Tandartsen Praktijk Venray


Programma

19.00-19.15 uur: inloop met soep & sandwich 
19.15-21.15 uur: BOT-sessie
21.15-22.00 uur: uitloop met borrel 
 
Locatie
Hotel Breukelen
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen
Route via google

Klik hier om u in te schrijven

Eye opener en inspirerend vond ik de avond.
BOT sessie vond ik heel leuk, geweldig initiatief! Zo bij elkaar samenzijn en ervaringen over je praktijk uitwisselen is heel verfrissend en echt waardevol, maar ook bijzonder: hoe vaak krijg je zo'n kans?! Ik heb allerlei goede tips gekregen die ik nu aan het uitwerken ben. Ook fijn te beseffen waar ik sta en dat dat best goed is. Mijn focus is in positieve zin veranderd. Ik heb er echt veel aan gehad en ben jullie heel dankbaar dat jullie dit organiseren. Nogmaals bedankt
Leerzaam. Leuk.  Erg verstandig om inzicht te kunnen krijgen hoe ieders insteek is zijn patiënten en zichzelf tevreden te krijgen! Jaap-Wim Spaargaren, Tandartspraktijk Spaargaren, IJsselmuiden