Downloads

 
Alexander Tolmeijer - 26 maart 2017
Als zorgverlener is commercieel denken uit den boze. Maar dat betekent niet dat alles gratis of goedkoop moet zijn. Ook in de zorg heeft kwaliteit zijn prijs. Dat is voor patienten herkenbaar in de tijd en aandacht die hij ontvangt, maar minder ... Lees verder »
Alexander Tolmeijer - 13 maart 2017
Dat er af en toe een patiënt de praktijk verlaat hoort bij ons vak. Maar houdt u ook bij wanneer en waarom? Dat kan waardevolle informatie opleveren, zeker als je met meer tandartsen of mondhygiënisten werkt. Helaas laat onze praktijksoftware ... Lees verder »
Alexander Tolmeijer - 16 december 2016
De digitale revolutie krijgt een enorme impact in de dagelijkse praktijk van de tandarts. Tot nu toe merkt u daar in de algemene praktijk relatief weinig van, maar dat zal volgens de experts die spraken op het congres Exponential Medicine spraken, ... Lees verder »
Alexander Tolmeijer - 16 december 2016
In de tandartsprakijk maakt u regelmatig een verwijsbrief of een begroting. Met behulp van sjablonen kan je snel een mooie persoonlijke brief maken. Eén van de velden die u vaak gebruikt is het datum veld, dat automatisch de datum van vandaag ... Lees verder »
Alexander Tolmeijer - 18 februari 2016
Spoedgevallen hebben een enorme impact op de dagelijkse praktijk. Door het goed registeren van de klachten, kan je interessante ontdekkingen doen: - zijn er seizoensinvloeden? - zijn er bepaalde klachten die veel voorkomen? - zijn ... Lees verder »