Individueel online advies

Soms wil je gewoon heel specifiek sparren over een onderwerp. Dat kan natuurlijk altijd. Mail ons met je vraag en we kijken hoe we je zo slim mogelijk kunnen helpen. Voor drie onderwerpen hebben we een handig mini traject ontwikkeld, waarmee je in korte tijd een flink eind op weg kan. Meer kan natuurlijk altijd!

Meedenken over shifts

We helpen je individueel op weg met het invoeren van shifts bij jou in de praktijk. Dit doen we in 3 stappen:

 1. de voorbereiding:
  Je krijgt een vragenlijst zodat we je kunnen helpen met werktijden, arbeidsrechtelijke aspecten en gevolgen voor bezetting en patiënten.
 2. een online sessie :
  Hierin bespreken we de verschillende aspecten die bij het werken in shifts komen kijken. We kijken naar jouw wensen en mogelijkheden om zo te bepalen wat het beste bij jou past.
 3. de nazorg:
  Als je erna nog vragen hebt, dan helpen we je natuurlijk graag kort verder.

De kosten van deze specifieke mini training bedragen € 175,-

Agenda check, is jouw agenda klaar voor de nieuwe werkelijkheid?

Is mijn agenda handig en efficiënt? Het is nu tijd om de structuur en indeling van je agenda kritisch tegen het licht te houden. Samen met trainer Margreet Wielinga kijk je in een online sessie naar de huidige indeling en knelpunten van de agenda. En natuurlijk krijg je praktische tips en inzichten in de verbetermogelijkheden.

 • De voorbereiding:
  We vragen je om een aantal kenmerken van jouw agendaplanning op dit moment. Je knelpunten, de structuur, het protocol en een paar voorbeelden waar de planning in jouw ogen beter kan.
 • Een online sessie:
  Samen nemen we onze bevindingen door en kun jij je scherm delen en zo nog extra voorbeelden laten zien. Wij zoeken samen naar de beste verbeterslag.
 • De nazorg:
  Toch nog zaken onduidelijk over de vernieuwing? Dan maken we gewoon nog een korte belafspraak.

De kosten van deze specifieke mini training bedragen € 175,-

Snel, samen en structureel je protocollen slimmer maken

Als je als praktijk snel veel protocollen klaar wilt hebben, dan zijn er veel bedrijven die je snel helpen met de basisset op orde te krijgen. In onze ogen ontbreken er vooral veel protocollen die zorgen dat de administratieve kant aan bijvoorbeeld de receptie ook goed vast gelegd is.

Is er een protocol voor het verzenden van nieuwsbrieven en voor het verwerken van retrocessies? Bijvoorbeeld bij retrocessies zien we met regelmaat dat dit op een verkeerde manier verwerkt wordt, waardoor de zzp een verkeerd bedrag bij de praktijkhouder declareert.

Protocollen moeten ook helpen. Dat betekent dat er veel visuele ondersteuning in moet zitten en dat het protocol ook makkelijk terug te vinden is.

Tot slot is het belangrijk dat niet één iemand de protocollen maakt, maar dat veschillende mensen zich in de praktijk mee bezig houden. Als je dat slim organiseert, creëer je ook de sfeer waarmee de protocollen meer tot leven komen.

We helpen je met het opzetten van de structuur waarin dit makkelijker gaat en de protocollen meer tot leven komen en blijven.

De kosten van deze specifieke mini training bedragen € 475,-