Jouw praktijk naar de top! – 15 & 16 mei 2020

Home » Geen categorie » Jouw praktijk naar de top! – 15 & 16 mei 2020

Jouw praktijk naar de top! – 15 & 16 mei 2020

Geplaatst op

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei 2020 vindt alweer de derde editie van Dental Practice Excellence plaats met het thema ‘Jouw praktijk naar de top’. Tijdens dit interessante evenement gaan we in op succesvolle teamprestaties, efficiënt werken en groei. Alle aspecten van groei komen daarbij aan bod: persoonlijke ontwikkeling, samenwerking in het team en het verbeteren van de ‘cijfers’ van de praktijk. Je leert meer over de bewezen succesfactoren die van jouw tandartspraktijk een High Performance organisatie maken op elk vlak. Het seminar op vrijdag en de verdiepende masterclass op zaterdag bieden verhelderende theorie en praktische tips voor uitdagingen die spelen in de moderne praktijk.

Voor de Masterclass werken we dit jaar samen met een gerenommeerd onderzoeksbureau. Je gaat actief aan de slag met de ontwikkelmogelijkheden en het opstellen van een verbetertraject voor jouw eigen praktijk (beperkt aantal plaatsen en alleen in combinatie met een seminarticket).

Wil je dit evenement niet missen? Schrijf je dan nu in voor Dental Practice Excellence en breng jouw praktijk naar de top!

Praktische informatie
Waar | Hotel Breukelen
Wanneer | Vrijdag 15 & zaterdag 16 mei
Voor wie | Voor praktijkhouders, praktijkmanagers en medewerkers die zich actief met de besproken onderwerpen bezighouden
Sprekers | Alexander Tolmeijer, Charlotte van den Wall Bake, Marco Schreurs

Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.dpe2020.nl