Home » Pagina »
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rendement van uw tandartspraktijk – 24 september 2020

Op 24 september 2020 organiseert KNMT Academy, in samenwerking met Alexander Tolmeijer van Dentiva en Richard Mastwijk van Van Helder, de training ‘Lean in de tandartspraktijk’.

Vraag je je ook weleens af hoe het is gesteld met de financiële conditie van jouw praktijk? Hoe je ‘het doet’ ten opzichte van je collega- praktijkhouders? Of er ruimte is voor verbetering van jouw rendement? En of je voldoende beslagen ten ijs komt bij de jaarlijkse bespreking met de accountant? Wil je een antwoord op deze vragen, dan is deze cursus een absolute must! In deze cursus komen de volgende onderdelen aan bod:

Voorbereiding

Om het maximale uit deze cursus te halen, vragen we je om thuis zaken voor te bereiden. Je krijgt daarom vooraf een informatiemap toegezonden. De cursus wordt afgerond met een casus waarbij de behandelde materie op een praktische wijze kan worden toegepast. Het gehele programma tref je hier (pdf).

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor praktijkhouders en praktijkmanagers die (meer) inzicht willen hebben in het rendement van de praktijk.

Bijzonderheden

Aan deze cursus zijn 6 KRT-punten toegekend.

Datum, locatie en tijd

DataLocatieTijd
24 september 2020KNMT Utrecht14.00-21.00 uur

Deze cursus wordt gegeven door Alexander Tolmeijer en Richard Mastwijk. Beide sprekers hebben in de tandartspraktijk een ruime ervaring opgebouwd bij het ondersteunen van tandartspraktijken op de te behandelen onderwerpen en kijken uit naar de interactieve sessie.

Deelnamekosten

KNMT-leden: € 395
Niet KNMT-leden: € 595

Meer informatie en inschrijven