Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De ideale klantreis in de tandartspraktijk: 6 nov. + 11 dec. 2018

6 november 2018 / 09:30 - 16:00

€795

Deelnemen 

Hoe ontwerp en realiseer je de optimale klantervaring in de tandartspraktijk? Leer de belangrijkste principes in iets meer dan een dag en vergroot de loyaliteit van je patiënten en het plezier van je medewerkers!

Tijdens de training leggen we uit wat de kenmerken zijn van de ideale klantreis. We delen praktische tips van de beste bedrijven in de wereld en helpen je om deze te vertalen naar de customer journey van jouw praktijk.

Na de eerste dag kun je de ideeën verder uitwerken en bespreken met je collega’s. Misschien ga je wel direct aan de slag en probeer je uit wat je in de training hebt geleerd! Twee weken na de eerste dag zien we elkaar terug. Dan deel je je ervaringen met de andere deelnemers en helpen we je verder met nieuwe ideeën en praktische tips om de klantervaring nog verder te verbeteren.

Data

Dinsdag 6 november 2018Eerste trainingsdag:09.30 – 16.30 uur
Dinsdag 11 december 2018Terugkomavond:19.00 – 21.00 uur

Trainer

Alexander Tolmeijer, tandarts en partner bij Dentiva

Locatie

Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht
Langs de A12, afslag 17 – Bekijk de kortste route

Doelgroep

Praktijkmanagers en praktijkhouders
Om de intensieve begeleiding en interactie te waarborgen is er plek voor maximaal 15 praktijken

Studiemateriaal

Voorafgaand aan de training ontvang je een artikel om je in te lezen. Bij aanvang van de training ontvang je documentatie behorende bij de training

Deelnemen?

€795 per persoon (vrij van BTW).
Bij een tweede persoon uit dezelfde praktijk betaalt deze tweede persoon € 695 (meerdere personen ook).
Deelnamekosten zijn inclusief studiemateriaal en catering.

Contactpersoon

Voor vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Elsbeth Nijhoff, via elsbeth@dentiva.nl of 06-52543463.

Deelnemen


Uitgebreide informatie

Tijdens de training komen de volgende vragen aan de orde:

  • Wat zijn de kenmerken van de ideale klantreis?
  • Hoe pak je een customer journey traject aan?
  • Hoe neem je de praktijk mee in het realiseren van onderscheidende zorgverlening?
  • Hoe richt je de klantreis in en hoe voer je deze uit?
  • Hoe ervaren patiënten de verschillende contactmomenten in de klantreis bij jou in de praktijk?

Het complete traject van een Customer Journey wordt doorlopen en bovendien nemen we ook de Employee Journey mee, want als medewerkers de dienstverlening niet ‘dragen’ komt er van een ideale klantreis weinig terecht.Een klantreis levert jouw praktijk veel op:

  • Een betere klantervaring
  • Leren kijken door de ogen van de patiënt
  • Meer begrip voor de patiënt in de praktijk
  • Meer efficiency in de processen

Je krijgt materiaal om in te lezen (ongeveer 30 minuten leeswerk). Ook verzamel je informatie van de praktijk, zoals het protocol c90 (niet erg als je er geen hebt, we gaan deze sowieso maken) en nieuwe patiënt informatie.

De eerste trainingsdag

Alexander Tolmeijer vertelt op 6 november 2018 waarom de klantreis belangrijk is en geeft mooie voorbeelden uit het bedrijfsleven. Alle aspecten van een goede klantervaring neemt hij stapsgewijs door.
Aan de hand van een eenvoudig toepasbaar model, ga je zelf aan de slag om voor een aantal situaties de klantreis in kaart te brengen.

Vervolgens legt Alexander uit hoe je dit in de praktijk met collega’s kunt doen. Je zult zelf ervaren dat er uit de klantreis, die je in de praktijk nog een keer uitvoert met collega’s (duur 45 minuten), veel verbeter- en aandachtspunten naar voren komen.

Voorafgaand aan de terugkomavond op dinsdag 11 december 2018 lever je aan de hand van een schema aan wat jouw leermomenten en ideeën zijn.
Tijdens de terugkomavond nemen we met elkaar door wat de ervaringen en ideeën van alle deelnemers zijn en kijken we hoe je de verbeterkansen kunt invoeren en misschien zelfs nog mooier kunt maken.

De training wordt gegeven door Alexander Tolmeijer, tandarts en partner bij Dentiva. Alexander vertelt je gedurende deze interactieve dag hoe je de klantreis in de praktijk uit kunt voeren. Daarnaast is Margreet Wielinga, consultant bij Dentiva, beschikbaar voor vragen bij het uitvoeren van de klantreis bij jou in de praktijk.

Gegevens

Datum:
6 november 2018
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
€795
Evenement Categorie:

Locatie

Hotel Breukelen
Stationsweg 91
Breukelen, Utrecht 3621 LK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0346265888
Site:
hotelbreukelen.nl

Organisator

Dentiva
Telefoon:
06-52543463
E-mail:
elsbeth@dentiva.nl
Site:
www.dentiva.nl