Onze visie
Naast medicus is een tandarts ook ondernemer en wil hij groeien.
Als tandarts ben je weliswaar medisch vakkundig onderlegd, maar het vergt bedrijfsmatig inzicht om daarbij ook nog een praktijk te runnen. Sterk ontwikkelde bedrijfskundige vaardigheden zijn nodig om je doelen te realiseren. Zowel zakelijk als persoonlijk.

Onze missie
DENTIVA analyseert, structureert en ondersteunt de complete bedrijfsvoering van de tandartspraktijk. We helpen in 40 weken de juiste systemen, protocollen en processen binnen uw tandartsenpraktijk te installeren én deze op de juiste manier toe te passen. Daarbij worden onderbouwde methodes en tools meegegeven voor een blijvend resultaat.

Hoe bereiken wij ons doel?
DENTIVA staat voor een uitermate persoonlijke aanpak. Géén eenmalige sessie, maar we trekken actief samen op met onze klanten en zijn betrokken bij hun hele team. Ieders verwachting wordt gerespecteerd en tijdens een langdurige persoonlijke training in de praktijk wordt middels 1-op-1 begeleiding gewerkt naar volledige invulling van vooraf bepaalde doelstellingen. Eerlijkheid, betrokkenheid en zichtbaar resultaat zijn onze belangrijkste drijfveren.

Onze belofte
Door inzicht en persoonlijke training creëren we rust en maximaal werkplezier in de tandartsenpraktijk:

DENTIVA. Een verademing voor uw praktijk.

Elsbeth Alexander Dentiva