Online training

Praktische vertaalslag van de nieuwe richtlijn voor parodontologie

Een e-learning vol inzichten over de werkwijze, de verplichtingen en de mogelijkheden van de nieuwe richtlijn voor parodontologie. Bij de online training ontvang je de basis PowerPoint presentatie, zodat je ook zelf een presentatie kunt geven aan je team en waar gewenst de slides kunt aanpassen. De voorbeeldbrieven krijg je in Word evenals de aanbevolen snelcodes voor jouw software.

De online training gaat over de workflow, de verplichte notaties in het behandeldossier, de aanbevolen frequentie van nazorg en de daarbij behorende controles. Uiteraard komt hierbij ook de nieuwe code systematiek aan de orde. De richtlijn is naast een vereenvoudiging ook een flinke verzwaring van de dossierplicht als behandelaar. In combinatie met het ‘samen beslissen’ vastgelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst’ is het goed en snel vastleggen, meer dan ooit van belang.

In deze interactieve e-learning delen we onze kennis en informatiebrieven en kun je jouw eigen praktijk klaarmaken voor het goed toepassen van deze nieuwe richtlijn, die dagelijks frequent door veel behandelaars in jouw praktijk gebruikt zal worden.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • De nieuwe classificatie
  • Hoe vaak moet je iets vastleggen?
  • Hoe bereken je de behandelingen in de algemene praktijk?
  • Wanneer moet je opnieuw toetsen of de behandeling nog zinvol is?
  • Hoe kun je snel en effectief juridisch correct ‘samen beslissen’ goed vastleggen?
  • Voorbeelden van snelteksten

Wat deelnemers over onze online trainingen zeggen

Schrijf je nu in voor de online training!