Overweeg je om je praktijk te verhuizen, te openen of je bestaande locatie te verbouwen? In alle gevallen ga je een groot en complex avontuur tegemoet met een behoorlijke investering. Waar moet je allemaal aan denken? Veel tandartsen raken ergens op de rit de grip op het proces kwijt, of moeten geforceerde keuzes maken. ‘Failing to plan, is planning to fail.’

Daarom word je tijdens het nieuwe MasterMind traject ‘De prakijkverbouwing’ meegenomen door de belangrijkste fases en keuzes die je in dit creatieve en praktische proces gaat doorlopen. Tijdens dit traject ligt de nadruk op het vormen van een goed idee en een goede visie voor jouw toekomstige praktijk. Vandaaruit kijk je naar de verbouwing die daarbij past. Wij zijn er om je te helpen hiervoor een realistisch plan op te stellen. Zo begin je met meer zelfvertrouwen en voorbereiding aan een succesvolle make-over van jouw praktijk!

Start 8 maart 2021
De eerste editie van MasterMind  ‘De praktijkverbouwing’ start op 8 maart 2021. In een kleine groep van gelijkgestemde collega’s word je klaargestoomd om succesvol jouw eigen praktijk te verbouwen. Je leert van de sprekers én van elkaar. De kennis en verschillende situaties van de deelnemers zorgen voor een goede dynamiek en nieuwe inzichten. Het programma bestaat uit vier interactieve online zoom-sessies met de groep en tussentijdse persoonlijke begeleiding. Geen one size fits all, maar support op maat waar je echt mee vooruit komt. Ook als je al een redelijk concreet plan hebt, kun je deelnemen.

Schrijf je in via de knop hierboven of stuur een mail naar info@dentiva.nl met jouw gegevens. Je ontvangt uiterlijk binnen twee dagen een bevestigingsmail met meer informatie.

Leerdoelen

Inzicht in jouw persoonlijke wensen, behoeften en mogelijkheden voor het verbouwen van je eigen praktijk

Inzicht in de algemene mogelijkheden en voor- en nadelen van een verbouwing

Overzicht over alle aspecten die komen kijken bij de verbouwing, waaronder strategie, visie op zorg en de consequenties daarvan voor de praktijkvoering

Inzicht in financiële en juridische valkuilen

Waar vraag je advies voor en hoe ga je om met externe partijen?

Handvatten om met de opgedane kennis gericht aan de verbouwing te beginnen

In een notendop

• Een traject van 4 maanden

Start op 8 maart 2021

• 4 informatieve & interactieve zoom-sessies (van 19.00 tot 20.30 uur)

• Doorlopend (online) support

9 maandelijkse informatieve & interactieve zoom-sessies

• € 495,- per maand (vrijgesteld van btw, gedurende 4 maanden)

• 6 - 12 deelnemers

KRT punten in aanvraag

Docenten

Alexander Tolmeijer (tandarts, jurist en mede-eigenaar van Dentiva) begeleidt het gehele traject. Afhankelijk van het onderwerp, worden aanvullend gastsprekers en ervaringsdeskundigen uitgenodigd op het gebied van verbouwingen in de commerciële sector. Eén van hen is Michiel Lieshout die zal spreken over duurzame mondzorg. Tussen de interactieve sessies door biedt Dentiva (online) support om de voortgang van de cursisten te bewaken en te ondersteunen bij alle vragen en knelpunten.

Inclusief

Deelname bedraagt € 495,- per maand, vrijgesteld van btw (gedurende 4 maanden). Dit bedrag wordt maandelijks gefactureerd vanaf 1 maart 2021. Het deelnamebedrag is inclusief:

 • 4 informatieve & interactieve zoom-sessies met de MasterMind groep
 • 4 maanden persoonlijke (online) support van Dentiva gedurende het traject (via WhatsApp, Dropbox, mail)
 • Intakegesprek over jouw persoonlijke behoeften en verwachtingen
  Gerelateerde afbeelding
 • Een persoonlijk eindgesprek na afloop van het traject over eventuele vervolgstappen
 • Presentaties, voorbeeld spreadsheets en handige tools voor eigen gebruik

Het gehele traject wordt aangemeld bij het KRT

Onderwerpen en data

Doorloop gedurende het traject een volledig programma voor het verbouwen van een praktijk met onderwerpen als: visie op de toekomst van de zorg, visie op de zorgverlening, uitstraling naar patiënten, welke ruimtes heb je nodig en waar moet je op letten bij de thema’s lucht, licht en temperatuur.

Data van de informatieve & interactieve online zoom-sessies met de MasterMind groep:

 1. Maandag 8 maart 2021
 2. Maandag 12 april 2021
 3. Maandag 17 mei 2021
 4. Maandag 28 juni 2021

Alle dagen van 19.00 tot 20.30 uur.