Een webinar vol inzichten over de werkwijze, de verplichtingen en de mogelijkheden van de nieuwe richtlijn voor parodontologie. Je krijgt de mogelijkheid om vooraf en tijdens het webinar vragen te stellen. Na het webinar ontvang je de basis PowerPoint presentatie, zodat je ook zelf een presentatie kunt geven aan je team en waar gewenst de slides kunt aanpassen. De voorbeeldbrieven krijg je in Word evenals de aanbevolen snelcodes voor jouw software.

Het webinar gaat over de workflow, de verplichte notaties in het behandeldossier, de aanbevolen frequentie van nazorg en de daarbij behorende controles. Uiteraard komt hierbij ook de nieuwe code systematiek aan de orde. De richtlijn is naast een vereenvoudiging ook een flinke verzwaring van de dossierplicht als behandelaar. In combinatie met het ‘samen beslissen’ vastgelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst’ is het goed en snel vastleggen, meer dan ooit van belang.

Op deze interactieve ochtend delen we onze kennis en informatiebrieven en kun je jouw eigen praktijk klaarmaken voor het goed toepassen van deze nieuwe richtlijn, die dagelijks frequent door veel behandelaars in jouw praktijk gebruikt zal worden.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • De nieuwe classificatie
  • Hoe vaak moet je iets vastleggen?
  • Hoe bereken je de behandelingen in de algemene praktijk?
  • Wanneer moet je opnieuw toetsen of de behandeling nog zinvol is?
  • Hoe kun je snel en effectief juridisch correct ‘samen beslissen’ goed vastleggen?
  • Voorbeelden van snelteksten

Wat deelnemers over onze webinars zeggen

Schrijf je nu in voor het webinar op woensdag 20 januari om 20.00 uur!

Vragen stellen is mogelijk!

Voorafgaand aan het webinar krijg je de gelegenheid om gerichte vragen te stellen over wat er bij jou speelt met betrekking tot de onderwerpen van het webinar. Zo kunnen we nog meer inspelen op waar jij behoefte aan hebt.

Uiteraard is het tijdens het webinar (via Zoom) ook mogelijk om via Q&A en live vragen te stellen aan de moderator.

[]